ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download – обработка, конвертиране и създаване на изображения и снимки

0
202
ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка

ACDSee Ultimate е софтуер, с чиято помощ лесно можете да организирате вашите изображения и снимки, да създавате нови, да ги обработвате, конвертирате и споделяте с приятели.

ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка, конвертиране и създаване на изображения и снимки 1

ACDSee Ultimate е последният и най-мощният от поредицата за работа с изображения и снимки, тяхното създаване и обработка. Той предлага повече възможности от ACDSee Pro.

Вместо потребителите да имат различен софтуер за редакиране на снимки, за тяхната организация, конвертирането им, за всички тези задачи те могат да използват един софтуер, който обединява всички полезни дейности около изображенията, за които можете да се сетите.

Инсталацията на ACDSee Ultimate протича стандартно, гладко и без никакви затруднения. След като програмата бъде стартирана се появява wizard, който да запознае потребителите с основните функции, които предлага и по какъв начин да бъдат използвани.

Интерфейсът е приятен, но на пръв поглед може да се стори претрупан, поради многото бутони и функции, които предлага софтуерът за всякаква обработка на снимки и изображения. Поради добрата им организация обаче, на потребителя ще му отнеме малко време, за да се ориентира и да свикне.

ACDSee Ultimate

 

ACDSee Ultimate ви дава възможност по удобен начин да преглеждате вашите изображения и снимки, като ви дава детайлна информация за всяко едно от тях, като последно достъпено, кога е създадено, EXIF информация, формат и други.

View mode, където в браузър стил изображенията могат да бдат разглеждани на пълен екран, бързо да се внесат някои корекции и да се извълши обработка, да се приложат някои ефекти, да се избере изображението за уолпейпър, да бъде преместено изображението от една папка в друга и да се сподели чрез интернет до FTP, Flickr, Facebook, Zenfolio и SmugMug.

Този софтуер ще ви позволи да коригирате и обработите вашите изображения и снимки в много аспекти, да премахвате червени очи, да коригирате оттенъците на сенките, да коригирате гамата, да добавяте ефекти, текст. Можете да ги изрязвате, да ги завъртате, да ги увеличавате, да добавяте воден знак, да премахвате шум и още много, много други.

Прочетете още:  Adobe Photoshop Elements 2019 download - организиране и редактиране на изображения

ACDSee Ultimate е мощен софтуер за обработка и създаване на изображения и снимки, който всеки потребител, който се занимава с изображения би намерил за много полезен. Потребителите, които искат безплатна алтернатива от същата поредица, могат да обърнат внимание на ACDSee Free.

Промени спрямо миналата версия:
Edge Detection Selection:
The Brush Selection tool allows you to accurately isolate the subject in a photo based on pixel criteria that you assign. Target your selections to specific color and brightness values for the ultimate precision edge awareness tool. Combine this with the Delete Pixel option to make image composites, and hone in on minute details, such as hair in portraits, without ever breaking a sweat.
Develop Mode Special Effects:
Parametrically add color overlays and photo effects to your images, and map colors to shadows and highlights respectively. Tweak how effects interact with the image by adjusting opacity and utilizing any of two dozen blend modes.
Smart Brushing:
Non-destructive option available. This brush went to college. Smooth on exposure, saturation, fill light, contrast, sharpness, and clarity adjustments in Develop mode, and in most any tool in Edit mode, with a brush you can set to specifically target particular color and brightness ranges.

Лиценз: Demo

Download: ACDSee Ultimate 10.4 Build 912

0/5 (0 Reviews)