Not Another PDF Scanner 2 5.6.1 Build 41440 download – сканиране на документи и снимки

0
1620
Not Another PDF Scanner 2 5.6.1 Build 41440 download - сканиране на документи и снимки

Not Another PDF Scanner 2 (NAPS2) е лесна програма, чиято цел е да позволи на потребителя лесно да сканира и организира своите документи. Поддържа огромен брой скенери.

Not Another PDF Scanner 2 5.6.1 Build 41440 download - сканиране на документи и снимки 1

За да започнат работа с програмата, потребителя трябва да я асоциира с наличния скенер, с който иска да работи. Има поддръжка за множество различни типове скенери, като допълнително дава възможност да се направят много различни профили за всеки един скенер.

Позволява всеки един профил да е с различни настройки и така да запази предпочитанията ви за всяко едно отделно устройство, с което работите, независимо дали устройството е свързано локално или LAN.

Not Another PDF Scanner 2 позволява да се работи с изображения и .pdf документи и може да бъде използван за експорт на всякакви документи в изображение или .pdf. Потребителят може да подрежда всички сканирани документи по начина, по който му е най-удобно. По този начин може и да се възползва от възможността да комбинира няколко документа в един и да ги запази в единичен .pdf файл.

Not Another PDF Scanner

Също така програмата идва с много мощни OCR възможности, което позволява не само да се сканират документи и да се експортват в дигитален формат, но и да се екстрактва текстът от тях и да се запазва като текстови файл. Включена е поддръжка на много OCR езици. Потребителят може да смени езика според нуждите си, директно от основния прозорец на програмата.

Not Another PDF Scanner 2 е с приятен и лесен интерфейс, като в същото време е и много лека програма, която работи изключително бързо.

Промени спрямо миналата версия:
Fixed a crash

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  VietOCR.NET 4.2 download

Download: Not Another PDF Scanner 2 2 5.6.1 Build 41440

0/5 (0 Reviews)