Quick Heal PCTuner 3.00 download

0
59
Quick Heal PCTuner 3.00 download

Quick Heal PCTuner е инструмент, с който можете да поддържате компютъра си в добра форма като почиствате ненужни файлове, почиствате регистрите, дефрагментирате хард диска и още различни полезни инструменти.

Quick Heal PCTuner 3.00 download 1

Всеки един потребител на Windows е забелязал, че след известен период на използване операционната система се забавя. Това се случва поради факта, че се събират невалидни ключове в регистъра, различни ненужни файлове и пр.

Quick Heal PCTuner е направен с цел да ви помогне да оптимизирате цялата система със своя арсенал от най-различни инструменти. Предлага се и като допълнителен модул в най-мощния продукт на компанията – Quick Heal Total Security.

Програмата предлага стегнат и лесен интерфейс, който може да бъде използван от всякакви потребители. Не се изискват никакви познания.

Само с натискането на един бутон могат да бъдат извършени редица оптимизации като почистване на диска от ненужни файлове, почистване на диска от невалиднии повредени ключове, изчистване на следи в използваните от потребителя програми, дефрагментиране на файловете на хард диска.

Quick Heal PCTuner

 

Всяка една оптимизация може да бъде извършена и поотделно, както и да бъде настроена да се изпълнява автоматично в определен час и дата, като може да се укаже и нейната регулярност – ежедневна или ежеседмична. Оптимизациите могат и да бъдат настройвани според изискванията на отделните потребители, като се дава възможност да се укаже какво да се изтрива при почистването на диска и регистрите, например интернет кеш, съдържание на временни файлове, дъмп файлове, лог файлове, временни файлове на Microsoft Office, файлови асоциации, компоненти на интерфейса, последно използвани файлове и пр.

При настройката за изтриване на следите могат да се избира от списък от кои програми да бъдат изтривани. Там биват предлагани множество програми като Adobe Acrobat Reader, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, VLC, Kingsoft Office, WinRar и много други.

Quick Heal PCTuner

 

Прочетете още:  Portable CCleaner 5.66.7716 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Освен инструменти за оптимизация Quick Heal PCTuner предлага и други полезни инструменти – модул за намиране на дублиращи се файлове, модул за перманентно изтриване на файлове, които след това не могат да бъдат възстановени дори и със специализиран софтуер като Recuva или EASEUS Data Recovery Wizard например, оптимизиране на стартирането на операционната система като се търси за програми, които го забавят, както и инструмент за спиране на сервизи, които забавят стартирането.

Допълнително потребителите могат да прегредат репорти за всяка една от извършените дейности, както и да върнат бекъп на регистрите, който програмата създава и от него може да се възстановиприпроблеми. Ако се установят проблеми след оптимизацията на стартирането на операционната система, също е възможно възстановяване от бекъп.

Лиценз: Trial

Download: Quick Heal PCTuner 3.00

0/5 (0 Reviews)